Rescaten un menor en estat crític a la zona de la cala Forn

Comparteix

Aquest diumenge a la tarda, els Bombers de la Generalitat van rescatar una persona que estava inconscient a les roques de cala Forn de l’Ametlla de Mar. Concretament es va rebre l’avís a les 18.09h, quan Bombers va activar 4 dotacions, -una àrea i la resta terrestres- i també es va activar el Servei d’Emergències Mèdiques, Mossos d’Esquadra i el Servei d’Urgències Municipal.

Uns banyistes van veure un cos mig enfonsat en una zona de roques i van avisar el 112. Segons els serveis mèdics, la persona, de 17 anys, estava practicant snorkel i sembla ser que es va quedar sense aire, ja que no presentava cap ferida. El personal d’emergències el van poder reanimar, però va ser traslladat en estat crític en un helicòpter medicalitzat a l’hospital Joan XXIII de Tarragona.

Comparteix