L’aquarel·la de Jacqueline Nibelle aterra al CIP amb l’exposició ‘Mar i Vistes de Catalunya’

Comparteix

Fins al 31 d’agost es pot veure aquesta mostra de pintura.

Des del passat 1 d’agost, el Centre d’Interpretació de la Pesca presenta una vintena d’obres de l’artista Jacqueline Nibelle, pintora resident a l’Ametlla de Mar des de fa molts anys, que, a través de l’impressionisme, mostra quadres sobre la mar i vistes de Catalunya.

I és que la mar va ser una de les coses que va enamorar a Jacqueline Nibelle als anys 60 per quedar-se a viure definitivament al municipi. Originària d’Algèria, Nibelle s’ha dedicat tota la vida a la pintura amb l’ús de la tècnica de l’aquarel·la, tot i que recentment s’ha introduït més a l’oli acrílic.

Les seves composicions es caracteritzen per l’espontaneïtat, la senzillesa i els colors vius. Nibelle subratlla que els fons de mar són la seva passió i així ho reflecteix a l’exposició.

La pintora va participar en les primeres exposicions col·lectives de pintors que impulsava l’Ajuntament als anys 80 i que recorda amb molt d’afecte.

Abans de la Covid, Jacqueline va col·laborar amb l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta amb la cessió de 40 obres, la recaptació de les quals es destina a donacions a la Fundació Doctor Ferran, per comprar material didàctic per als nens atesos als diferents centres sanitaris de la Gerència Territorial Terres de l’Ebre.

L’exposició ‘Mar i vistes de Catalunya’ es pot veure al CIP de dilluns a diumenge de 10 a 13 h i de 17.30 a 20.30 h.

Comparteix