Auxiliades quatre persones que es trobaven a la deriva en una embarcació al costat del Port de Calafat

Comparteix

Les persones auxiliades es van quedar a la deriva després d’una avaria.

No es van haver de lamentar ferits.

A primeres hores de la tarda del passat dimecres 2 d’agost, el Servei Marítim Provincial de la Guàrdia Civil de Tarragona, va rebre una trucada de Salvament Marítim, posant en coneixement que una embarcació es trobava a la deriva en una zona propera al Port de Calafat, a la Cala Calafató. Gràcies a la ràpida intervenció dels agents del Servei Marítim no es van haver de lamentar ferits.

Segons fonts policials, l’embarcació havia patit una avaria mecànica al motor i es trobaven a la deriva, dirigits pels corrents a la zona de roques de la part sud del Port de Calafat. Els seus quatre ocupants veient que no podien controlar la barca, van avisar immediatament a Salvament Marítim.

Alertada la patrulla del Servei Marítim de la Guàrdia Civil de Tarragona, de manera urgent, es va dirigir a la zona, on van poder veure una embarcació de 7 metres d’eslora a la deriva, que era arrossegada pel corrent cap a una zona de roques de la costa.

Amb l’ajuda d’un cap, van poder remolcar l’embarcació, fins a deixar-la en lloc segur al moll d’espera del mateix Port de Calafat, patint alguns cops a les roques, que li van produir danys d’escassa consideració.

A les tasques de rescat també hi van col·laborar personal de Creu Roja, Socorristes i efectius de Mossos d’Esquadra. La coordinació amb Salvament Marítim i la ràpida intervenció de la patrullera de la Guàrdia Civil, va fer que, afortunadament, no s’haguessin de lamentar lesions personals ni danys més importants en l’embarcació.

Comparteix