La Confraria de Pescadors de l’Ametlla de Mar participa a la campanya promocional de la Reserva de la Biosfera

Comparteix

La Confraria és una entitat adherida a la marca Reserva de la Biosfera Terres de l’Ebre des dels inicis de la seva creació.

La marca Reserva de la Biosfera, un reconeixement que la UNESCO va atorgar l’any 2013, ha engegat una campanya promocional amb diverses càpsules audiovisuals, perquè les diferents entitats i productes adherits a la marca ebrenca guanyin visibilitat. La Confraria de Pescadors de l’Ametlla de Mar n’és una d’elles.

Des de l’inici de la creació de la marca, la Confraria de Pescadors de l’Ametlla de Mar s’hi va adherir per realçar les Terres de l’Ebre com a signe d’identitat i donar visibilitat als seus productes de qualitat com el peix de proximitat.

La confraria ofereix peix d’arrossegament, arts menors i encerclament; de fet és l’única llotja que forma part de la Reserva de la Biosfera Terres de l’Ebre que disposa de peix blau.

La secretària de la Confraria de la Cala, Isabel Betoret, explica que utilitzar la marca dona un valor afegit al producte i dona traçabilitat.

Justament en pesca i aqüicultura també hi són acreditats Fepromodel (Federació de productors de mol·lusc del Delta de l’Ebre) i la Confraria de Pescadors Verge del Carme de La Ràpita.

Es pot veure la participació de la confraria calera en el següent vídeo, a partir del minut 5:09.

Comparteix