Una nena de 2 anys mor ofegada en una piscina de 3 Cales

Comparteix

Tot i les pràctiques de reanimació que es van fer a la nena, no li van poder salvar la vida.

Una nena de dos anys va morir aquest dimarts ofegada en una piscina particular de la urbanització Tres Cales. Tot i la ràpida intervenció dels serveis sanitaris i de seguretat, res es va poder fer per salvar-li la vida.

L’avís es produïa al voltant de les 21 hores. Al lloc dels fets es van presentar el SEM, el SUM, la policia local, els Mossos d’Esquadra, el personal del CAP i es va activar l’helicòpter del SEM per si calia fer el trasllat a algun centre sanitari. Tot i les pràctiques de reanimació que es van fer a la nena, no li van poder salvar la vida.

La nena pertanyia a una família alemanya d’origen rus que estava passant uns dies de vacances en un habitatge de lloguer a l’Avinguda Calaforn de la urbanització Tres Cales. El SEM va mobilitzar el servei de psicòlegs per atendre la família i el consistori va oferir tot el suport que poguessin necessitar en un moment tan dolorós.

Comparteix