Les urnes tornen el 23 de juliol en les Eleccions Generals

Comparteix

Les votacions es podran efectuar de 9 h del matí a 20 h del vespre.

De l’Ametlla de Mar, l’exalcalde Jordi Gaseni n’és l’únic representant, com a líder dels republicans.

Més de 4.000 caleres i caleros estan cridats a les urnes, aquest diumenge, en les Eleccions Generals. Les portes del col·legi electoral, l’Institut Candelera, obriran a les 9 h del matí i es podrà votar ininterrompudament fins a les 20 h del vespre.

En concret, són 4.692 els censats a l’Ametlla de Mar qui podran exercir el seu dret a vot. Els votants a la demarcació elegiran qui ocuparà els sis escons tarragonins al Congrés dels Diputats i els quatre del Senat.

L’únic representant de les eleccions a l’Ametlla de Mar és l’exalcalde de l’Ametlla de Mar, Jordi Gaseni, president també de l’Associació de Municipis per la Independència, qui explica què significa per ell liderar els republicans al Senat.

L’Institut Candelera ha condicionat les sales de votació amb una vintena de ventiladors amb l’objectiu de fer més agradable la jornada electoral.

Cal recordar que per votar s’ha de portar el DNI, el passaport o el permís de conduir.

Comparteix