El Bon Repòs acull l’exhibició de patinatge

Comparteix

Serà una bona ocasió per veure les evolucions dels nostres patinadors i patinadores.

Aquest divendres i a partir de les 19 h de la tarda, la pista central del parc del Bon Repòs acollirà una exhibició del Club Patí l’Ametlla de Mar, una de les activitats esportives que ja s’ha convertit en tot un clàssic de l’època estival a l’Ametlla de Mar.

Els patinadors i patinadores del club, un cop finalitzades les diverses competicions, han preparat tot un seguit d’actuacions i coreografies per tal d’ensenyar a tots aquells que vulguin atansar-se al parc del Bon Repòs, tots els ensenyaments rebuts al llarg de la passada temporada. Neus Pallarés és monitora del Club Patí l’Ametlla de Mar.

Serà una bona ocasió per veure les evolucions dels nostres patinadors i patinadores, la major part, habituals de les competicions escolars i federatives i en moltes ocasions amb diversos títols i campionats aconseguits.

Comparteix