Futbol Camp, aprendre a jugar a futbol i divertir-se

Comparteix

L’Àrea Municipal d’Esports de l’Ametlla de Mar organitza aquest campus durant l’estiu.

A primers de juliol va començar el Futbol Camp, campus organitzat per l’Àrea Municipal d’Esports de l’Ametlla de Mar dins dels Campus i Activitats Esportives Estiu 2023 i destinat a l’aprenentatge i la pràctica del futbol.

El Futbol Camp es porta a terme majoritàriament al Camp Municipal d’Esports de dilluns a divendres entre les 9 del matí i les 14 h. Al llarg d’aquest mes de juliol hi ha una mitjana de 20 inscrits setmanals, alguns d’ells que són practicants habituals d’aquest esport i d’altres que volen conèixer aquesta modalitat esportiva, incloent-hi alguns nois que es troben de vacances a la població.

Durant el campus es treballen aspectes tècnics i pràctics, però també hi ha temps per fer tallers d’anglès, escacs, pàdel, fitness kids, esport adaptat , treballs manuals, sortides a l’aire lliure i natació de dilluns a dijous a les piscines del CEM.

L’objectiu del campus, tal com explica Sílvia Argentó, coordinadora de l’AME de l’Ametlla de Mar, és practicar el futbol i aprendre d’una manera més lúdica.

El Futbol Camp va destinat a edats compreses entre els nascuts l’any 2009 fins al 2015.

Comparteix