11 equips competiran en el Torneig de Futbol Platja Júnior de l’Ametlla de Mar

Comparteix

Finalment i per manca d’inscripcions, no s’ha pogut dur a terme el torneig de futbol platja femení.

La platja de Pixavaques de l’Ametlla de Mar, tal com ja va succeir el passat cap de setmana amb l’Open de Futbol platja sènior, acollirà dissabte el Torneig de Futbol Platja Júnior amb la participació d’onze equips.

Organitzat per la S.C.E.R de l’Ametlla de Mar i patrocinat per Construccions i Excavacions Arjona el XXIII Torneig de Futbol Platja Júnior es disputarà en quatre categories, prebenjamí, benjamí, aleví i infantil i compta amb la inscripció d’onze equips.

Per a les categories de menor edat la competició s’iniciarà a les 10 del matí. En categoria prebenjamí competiran Pollitos, Sandugueños i Los del rio, mentre que en categoria benjamí ho faran els equips Andele i Compadres.

De cara a la tarda, a partir de les 16.30 h, està previst l’inici de la resta de categories, l’aleví amb la participació de Panxitos, Papilus i Els Chachos i en categoria infantil amb els equips Els Harrys, Anselmos i Mc Guires.

Rafel Aixart és el president de la secció esportiva de la Societat.

A diferència que en l’Open de la setmana passada, no hi haurà partits en horari nocturn, tot i que s’espera un gran ambient durant les hores del torneig.

Finalment i per manca d’inscripcions, no s’ha pogut dur a terme el torneig de futbol platja femení.

Comparteix