El Circuit de Calafat acull la 2a prova de la Copa d’Espanya de Rallycross

Comparteix

Dissabte la jornada començarà amb els entrenaments a partir de les 11 h i posteriorment es disputaran les mànegues classificatòries i diumenge des de les 10.50 h es disputaran les semifinals i les finals.

El Circuit de Calafat de l’Ametlla de Mar acull aquest dissabte dia 15 i diumenge dia 16 de juliol el 3r Trofeu CERX Calafat, prova puntuable per a la Copa d’Espanya de Rallycross, que serà oberta al públic i amb entrada gratuïta.

El públic podrà accedir de manera gratuïta a la celebració del 3r Trofeu CERX Calafat de Rallycross puntuable per a la Copa d’Espanya de Rallycross. L’any passat va ser la primera vegada que aquesta competició es va disputar al jove traçat de Calafat.

Aquest nou certamen comptarà amb quatre categories, CERX1 i CERX Júnior, per a joves de 14 a 17 anys. Segons Guillem Pérez president de V-line, destaca l’esforç fet per les federacions i el Circuit de Calafat i que l competició té tots els ingredients per a passar una gran jornada de motor i espectacle al circuit calero.

Totes les categories en joc hauran de completar un recorregut mixt entre asfalt i terra, un salt i la sempre imprescindible Joker Lap. Calafat és un circuit amb una longitud d’uns 1.238 metres i compta amb dues parts diferenciades, una d’asfalt i una altra de terra.

La primera de les curses d’aquesta temporada va tenir lloc el 27 i 28 de maig al Circuit Antonio Vadillo de Miranda de Ebro( Burgos) i la de Calafat serà la segona de la temporada, tot i que el campionat disposa d’un total de cinc proves, ja que s’hauran de sumar les de Castelo Branco (Portugal) el 14 i 15 d’octubre, Carballo(A Corunya) l’11 i 12 de novembre i de nou a Miranda de Ebro el 2 i 3 de desembre.

Dissabte la jornada començarà amb els entrenaments a partir de les 11 h i posteriorment es disputaran les mànegues classificatòries i diumenge des de les 10.50 h es disputaran les semifinals i les finals.

Comparteix