El pàdel calero puja a la 2a Catalana després de superar el play-off

Comparteix

L’any passat va aconseguir pujar a la 3a Catalana i aquest any, després de classificar-se pel play-off com a tercer, ha assolit l’ascens a 2a Catalana.

L’equip de pàdel del Club Tennis l’Ametlla de Mar va assolir el passat cap de setmana l’ascens a la 2a Catalana, segon ascens consecutiu en dos anys que el club porta competint a la Lliga Catalana de Pàdel, després d’imposar-se en el play-off disputat a Torredembarra.

L’ascens de l’equip A de pàdel del Club Tennis l’Ametlla de Mar té un gran mèrit, donat que és el segon ascens consecutiu en les dues temporades que l’equip porta competint de manera federada. L’any passat va aconseguir l’ascens a la 3a Catalana i aquest any, després de classificar-se pel play-off com a tercer, ha assolit l’ascens a 2a Catalana.

Jordi Torres és un dels integrants de l’equip.

Els caleros es van imposar per 3 a 0 al Vendrell Pàdel Club C en la primera jornada de dissabte. La parella Ivan Fernández i Jordi Torres va passar dificultats, però es va acabar imposant per 5-7, 7-5 i 6-4. Aleix Cespedes i Jaume Pijoan van guanyar clarament 6-1 i 6-0. Per la seva part, Marc Medrano i Miquel Martí també van guanyar amb certa facilitat per un doble 6-2.

En la jornada de diumenge, els caleros afrontaven el partit decisiu davant del Tot Pàdel Reus que en la primera jornada del Play-off havia eliminat al Punta Pàdel D de Santa Oliva. Els caleros de nou van imposar-se per 3 a 0, assolint el desitjat ascens. Ivan Fernández i Jaume Pijoan s’imposaven 6-1 i 6-3. José Mari Llaó i Marc Medrano van guanyar per un doble 6-2 i Miquel Martí i Jordi Boyer van imposar-se en el seu partit per un doble 6-3.

El play-off es va disputar a les instal·lacions de l’Apolo Club de Torredembarra.

Comparteix