‘Fem de La Cala un poble net’ és la campanya de civisme que ha iniciat l’Ametlla de Mar

Comparteix

La voluntat és recordar i difondre bones pràctiques per respectar l’espai públic i garantint-ne el benestar.

La regidoria de Turisme i de Civisme de l’Ametlla de Mar han iniciat una campanya divulgativa per recordar i difondre bones pràctiques com recollir els excrements del gos i diluir l’orina amb aigua, no donar menjar a coloms i gats, -excepte pinso i només en horari nocturn-, o tirar els xiclets i papers dins la paperera.

Les pràctiques són descrites amb elements gràfics que faciliten la comprensió sobretot pel turisme. En total hi ha sis gràfics adreçats especialment als habitants perquè respectin l’espai públic i siguin responsables, garantint-ne el benestar. Una de les accions també va destinada als restaurants, perquè utilitzin un dipòsit per a llençar la brossa al contenidor.

La regidora de Turisme i de Civisme, Ma José Castellano, apunta que des de la brigada municipal s’estan realitzant accions de neteja i millora més exhaustives, però cal la participació ciutadana.

A més, el cartell també inclou l’horari dels voluminosos, un servei de recollida que s’ofereix des de la regidoria d’Obres i Manteniment, els dimarts i dijous de la segona i quarta setmana del mes, trucant prèviament al tel 667 73 25 04 o apuntant-se a l’Ajuntament. I també es recorda l’horari de la deixalleria de dilluns a divendres, matí de 8.30 a 13 h. De 14.30 a 17 h i dissabte de 10 a 13 h.

Els cartells es penjaran pel municipi i es difondran per les xarxes socials de les diferents competències municipals.

Comparteix