El projecte del Parkinson a les escoles és present al VI World Parkinson Congress

Comparteix

L’Associació Parkinson Terres de l’Ebre va presentar del projecte que atansa el Parkinson a les escoles del territori i que va tenir una molt bona acollida entre els congressistes.

L’Associació Parkinson Terres de l’Ebre, presidit per la calera Pepa Martín, va presentar el projecte que estan fent a les escoles en el VI World Parkinson Congress celebrat a Barcelona.

El Centre de Convencions Internacionals del Fòrum de Barcelona va acollir del 4 al 7 de juliol, la 6a edició del World Parkinson Congress, una trobada internacional organitzat per la World Parkinson Coalition.

Aquesta entitat és líder en la comunitat de Parkinson i reconeguda per connectar a tota la comunitat del Parkinson, membres de les comunitats científiques, investigadors clínics, professionals sociosanitaris, persones amb Parkinson i altres col·lectius interessats en l’abordatge de la malaltia, que no havien interactuat prèviament entre ells per conèixer els últims descobriments científics, pràctiques mèdiques i iniciatives d’atenció que milloren la vida de les persones que viuen amb malaltia de Parkinson.

En tot aquest context, l’Associació Parkinson Terres de l’Ebre va ser-hi present, no només a títol informatiu, sinó que va tenir el seu protagonisme amb la presentació del projecte que atansa el Parkinson a les escoles del territori i que va tenir una molt bona acollida entre els congressistes.

La calera Pepa Martín, presidenta de l’Associació Parkinson Terres de l’Ebre, ha destacat les moltes relacions fetes amb altres entitats catalanes.

El projecte, destinat a alumnes de 5è i 6è de Primària, permet a través del joc que els nens i nenes vivenciïn algunes de les simptomatologies que tenen els malalts de Parkinson.

Cal destacar que aquest projecte ja ha passat per escoles de Tortosa, Amposta, la Sénia i Jesús i que ja hi ha moltes altres escoles interessades de cara a l’inici del pròxim curs.

Comparteix