La Cala tornarà a omplir-se de veles llatines en la trobada tradicional al municipi

Comparteix

Les embarcacions participants vindran d’arreu de Catalunya, València i el sud de França.

Arriba la Trobada de Vela Llatina al golf de Sant Jordi, on hi participaran una vintena d’embarcacions de Catalunya, València i el sud de França. L’edició d’enguany acollirà com a convidat d’honor una embarcació d’Argelers que navegarà més de 200 milles per arribar a l’Ametlla de Mar.

El golf de Sant Jordi serà, aquest cap de setmana, l’escenari de la 17a Trobada de Vela Llatina. L’associació de Vela Llatina la Cala ha organitzat un seguit d’activitats pels aficionats d’aquestes embarcacions que són patrimoni cultural.

Enguany, la trobada començarà divendres amb un concurs de ranxos mariners al Club Nàutic i continuarà dissabte amb la navegació de les embarcacions pel matí, unes xerrades a la tarda i un sopar a la Confraria de Pescadors, al vespre com a cloenda.

Joan Muñoz és el secretari de l’associació.

De cara al mes d’octubre, l’associació vol impulsar cursos per donar a conèixer la vela llatina als més joves i fer possible el relleu generacional d’aquesta tradició. A més també treballa per convertir les embarcacions en bé d’interès cultural.

Comparteix