Indiana Jones i el dial del destí 

Indiana Jones (Harrison Ford) in Lucasfilm's Indiana Jones and the Dial of Destiny. ©2022 Lucasfilm Ltd. & TM. All Rights Reserved.
Comparteix

15 anys després de l’última entrega aquest dijous torna a la gran pantalla l’explorador més famós del cinema. Als seus 80 anys, Harrison Ford es posarà per última vegada a la pell del protagonista d’‘Indiana Jones i el dial del destí’. És el primer film de la saga que no compta amb Steven Spielberg com a director si no que se n’encarrega James Mangold, director de films com ‘Logan’.  Preestrenada al darrer Festival de Canes, el film compta amb les interpretacions de Ford, Mads Mikkelsen, Phoebe Walter-Bridge, Antonio Banderas o Boyd Holbrook. El film, que s’estrena en català, tancarà la saga d’Indiana Jones amb la cinta més llarga i amb major pressupost de producció.

Comparteix