Els punts d’informació a les urbanitzacions de l’Ametlla de Mar ja estan en funcionament

Comparteix

La seva intenció és reforçar l’atenció que es realitza a l’Oficina de Turisme i al CIP.

Des de dissabte passat, diversos taulells situats a les urbanitzacions de Les Tres Cales i Calafat presten el servei d’informació turística. Aquests punts faciliten, als usuaris d’aquestes zones, informació relativa als actius turístics del municipi. Dos punts d’informació turística que reforcen els que hi ha situats al nucli urbà.

Com és habitual, en període estival, l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar ofereix als residents de les urbanitzacions de Les Tres Cales i Calafat un servei d’informació turística. Aquests punts, dirigits sobretot al turisme, estan situats en casetes de fusta a les zones comercials.

El servei  ajuda a descongestionar els altres punts d’informació situats dintre el nucli municipal, com són l’Oficina de Turisme -oberta durant tot l’any- i el Centre d’Interpretació de la Pesca -que va tornar a obrir el passat 20 de juny-, i ofereix informació sobre els llocs per visitar o els actes programats.

La regidora de Turisme, Ma José Castellano, apunta que les xifres de l’any passat, que es van atendre 24.150 persones en els diferents punts d’informació turística, corroboren la necessitat de continuar amb el servei.

Els punts de Les Tres Cales i Calafat tenen un horari de 10 a 13 h i de 17.30 a 20.30 h, de dilluns a diumenge excepte els dimecres, quan només s’obren de matí. Pel que fa al Centre d’Interpretació de la Pesca, l’horari és de dilluns a diumenge, cada dia d’10 a 13 h i de 17.30 a 20.30 h.

Al CIP, a més d’informació turística, recordem que també es poden veure exposicions de pintura d’artistes locals, l’exposició de vaixells enfonsats al golf de Sant Jordi i l’exposició del concurs de fotografia de les Terres de l’Ebre.

Comparteix