11 equips competiran a l’Open de Futbol Platja de l’Ametlla de Mar

Comparteix

L’Open de Futbol Platja de l’Ametlla de Mar es converteix en l’epicentre de l’ambient estiuenc i festiu durant el cap de setmana.

Aquest cap de setmana tindrà lloc a l’Ametlla de Mar l’Open de Futbol Platja, una de les activitats esportives ja clàssiques a la localitat durant els mesos d’estiu i que aquest any, complirà la 24a edició.

Organitzat per la Societat Cultural, Esportiva i Recreativa de l’Ametlla de Mar i patrocinat aquest any per disco-terrassa La Costa, l’Open de Futbol Platja començarà divendres a la platja de Pixavaques, l’escenari habitual d’aquesta competició estival, que aquest any comptarà amb 11 equips participants.

L’Open de Futbol Platja de l’Ametlla de Mar es converteix en l’epicentre de l’ambient estiuenc i festiu durant el cap de setmana, i compta habitualment amb una gran afluència de públic durant tot el torneig combinant esport, platja i música.

Fàtima Garcia és membre de la junta de l’entitat organitzadora.

La fase de grups es començarà a disputar divendres al vespre fins a la matinada i continuarà dissabte a la tarda, deixant per a l’horari nocturn les semifinals i sobretot la final.

L’equip guanyador s’emportarà 1.000 € de premi, 500 € el segon i 150 € el tercer.

Per altra banda, ja s’han obert les inscripcions per participar en el Torneig de Futbol Platja Júnior i el torneig de Futbol Platja Femení que tindran lloc el dia 15 de juliol.

Comparteix