L’Ametlla de Mar preveu arribar al 80% d’ocupació turística al juliol com l’any passat

Comparteix

Les previsions turístiques són positives davant l’alt nombre de reserves fetes.

El sector turístic de l’Ametlla de Mar espera que al mes de juliol s’arribi a una ocupació turística similar a l’any passat, que es va assolir el 80,6%. Segons les dades facilitades a l’Àrea Municipal de Turisme, les previsions són positives tenint en compte que els establiments turístics del municipi ja tenen el 70% de les reserves fetes durant aquest mes.

El turisme es comença a notar al municipi. En general, el sector preveu una molt bona campanya d’estiu repetint xifres de 2022 que va ser un estiu excepcional amb les dades d’ocupació més elevades dels últims 5 anys.

La regidora de Turisme de l’Ametlla de Mar, Ma José Castellano, ha avançat que la previsió per l’agost també és molt positiva.

De fet, als caps de setmana de juny i per Sant Joan l’ocupació va arribar al 90% en hotels, càmpings i habitatges d’ús turístic. Entre setmana, la mitjana ha estat del 66,6%, mentre que l’any passat en aquestes dates va ser del 65%.

El bon ritme de les reserves en els allotjaments fan entreveure un estiu amb la tònica habitual, triplicant el nombre d’habitants residents al municipi.

Comparteix