L’Ametlla de Mar recull les Banderes Blaves a les seves platges de mans dels consellers d’Acció Climàtica i de Territori

Comparteix

L’Ametlla de Mar va recollir els distintius per les platges de Cal Calafató, Cala Forn, Sant Jordi i l’Alguer.

El regidor de Serveis i Manteniment de l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar, Jordi Martí, va recollir aquest dijous a Torredembarra, els guardons de Bandera Blava a les platges caleres, en mans del conseller d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, David Mascort i Subirana, i la consellera de Territori, Ester Capella i Farré, entre altres autoritats.

Catalunya compta aquest estiu amb 96 platges guardonades (dues més que l’any passat) i 24 ports (un més) amb Bandera Blava, que reconeixen internacionalment la qualitat i serveis.

Pel que fa a les platges, 28 corresponen a la demarcació de Girona, 33 a Barcelona, 26 a Tarragona i 9 a les Terres de l’Ebre. Pel que fa als ports, n’hi ha 10 de la zona de Girona, 7 a la de Barcelona i 7 més a la de Tarragona i Terres de l’Ebre. El distintiu ha estat atorgat pel Jurat Internacional Bandera Blava de la Fundació Europea d’Educació Ambiental (FEE).

L’Ametlla de Mar va recollir els distintius per les platges de Cal Calafató, Cala Forn, Sant Jordi i l’Alguer. Qui també va recollir la seva Bandera Blava fou el representant del Club Nàutic de l’Ametlla de Mar, el qual porta molts anys consolidat entre els ports guardonats amb aquest reconeixement de qualitat.

Jordi Martí, regidor de Serveis i Manteniment, va ser l’encarregat de recollir les banderes atorgades a les platges caleres.

Cal recordar que l’Ametlla de Mar també ha renovat el distintiu de senders blaus pel GR-92 i el de centres blaus pel Centre d’Interpretació de la Pesca.

Comparteix