Detingut després d’un robatori en una furgoneta

Comparteix

La intervenció de la policia local de l’Ametlla de Mar va acabar amb la recuperació de la motxilla, un detingut i dos fugits, tot i que aquests ja han estat identificats.

La Policia local de l’Ametlla de Mar va detenir aquest dijous a les 10 del matí un ciutadà d’origen serbi de 38 anys després d’un robatori amb violència i intimidació a l’interior d’una furgoneta a la gasolinera de la sortida de la població.

El detingut i dos acompanyants més, van fugir a peu després de cometre el robatori i van ser perseguits pel propietari de la furgoneta produint-se un enfrontament. La intervenció d’una patrulla de la policia local de l’Ametlla de Mar en el moment de l’enfrontament va acabar amb la recuperació de la motxilla, un detingut i dos fugits, tot i que aquests ja han estat identificats.

Es dona la circumstància que el detingut i els acompanyants moments abans del robatori havien anat a les dependències pròximes dels Mossos d’Esquadra a recollir un vehicle que tenen immobilitzat i que no van poder emportar-se per estar investigats.

Comparteix