Mort i accident d’un veí de Calafat al pont de 3 Cales

Comparteix

L’home, que respon a les inicials de R.R vivia a Calafat i era d’origen alemany, hauria mort possiblement com a conseqüència d’un infart mentre conduïa.

Un home de 76 anys i veí de la urbanització Calafat va ser trobat mort ahir després de patir un accident de circulació al pont que creua la CN-340 a la urbanització Tres Cales.

Els fets van ser coneguts al voltant de les 22 hores quan es va donar l’avís als serveis de seguretat. L’home, que respon a les inicials de R.R vivia a Calafat i era d’origen alemany, hauria mort possiblement com a conseqüència d’un infart mentre conduïa. El vehicle va embarrancar amb un arbre, va caure pel talús i va acabar xocant contra el mur d’un habitatge. En l’atenció al sinistre hi va participar la Policia Local, el SUM, el SEM i els Bombers de la Generalitat.

Comparteix