Intercanvis lingüístics de l’Institut Candelera a França

Comparteix

Els alumnes de 4t d’ESO es troben de viatge de final de curs Mallorca.

L’Institut Candelera de l’Ametlla de Mar està realitzant dos intercanvis lingüístics a França. Concretament, els alumnes de 2n d’ESO estan a Cerizay i els de 3r d’ESO a Cleder.

L’Institut Candelera de l’Ametlla de Mar es troba en el tram final del curs i això es nota amb algunes de les activitats que fan els alumnes del centre. Els alumnes de dos cursos d’ESO es troben de viatge, fent intercanvis lingüístics a terres franceses. Es tracta dels alumnes de 2n d’ESO que han viatjat fins a Cerizay a la Nova Aquitània i els alumnes de 3r d’ESO que s’han desplaçat fins a Cleder a la Bretanya francesa.

El centre calero és un habitual d’aquest tipus d’intercanvis donada la seva important aposta per l’ensenyament de la llengua francesa i com a centre de referència del Batxibac a les Terres de l’Ebre. Tot i que aquest tipus de viatges inclouen una part lúdica i de coneixement del territori que visiten, compleixen amb un objectiu d’immersió lingüística, tal com explica Benjamí Torné, director de l’Institut Candelera.

Els alumnes de 3r d’ESO tornen divendres i dissabte ho faran els de 2n d’ESO. Cal destacar també que els alumnes de 4t d’ESO es troben de viatge de final de curs Mallorca.

El curs pels alumnes d’ESO finalitza el 20 de juny. Avui comencen els treballs de síntesi pels alumnes de 1r, 2n i 3r d’ESO. Divendres al vespre tindrà lloc l’acte de graduació dels alumnes dels cicles dels Programes de Formació i Inserció i dissabte a la nit la festa de final de curs dels alumnes de 3r d’ESO organitzada per l’AMPA.

Comparteix