800 menús i 1.700 tapes servides a les Jornades dels Fideus Rossejats

Comparteix

Les pròximes jornades seran les 12es Jornades del Peix de Llotja i l’Arrossejat del 6 al 15 d’octubre i amb la 37a Diada de l’Arrossejat el dia 14 d’octubre.

Diumenge van cloure les 12es Jornades Gastronòmiques dels Fideus Rossejats i la Tapa Marinera les quals es van iniciar el dia 2 de juny i van tenir el seu punt més àlgid diumenge dia 4 amb la Diada dels Fideus Rossejats i la Fira de la Mar.

En total, els vuit restaurants que durant aquests dies han ofert menús especials amb els fideus com a protagonistes, han servit més de 800 menús entre la seva clientela. Quant a la Tapa Marinera, els tretze bars que han participat de la ruta, han servit 1.700 tapes. Maite Boquera, regidora de Turisme en funcions en fa un bon balanç i destaca l’atractiu turístic de la gastronomia marinera i la cultura pescadora.

Les Jornades Gastronòmiques dels Fideus Rossejats han arribat aquest any a la 12a edició. Les pròximes jornades seran a l’octubre, concretament del 6 al 15 amb les 12es Jornades del Peix de Llotja i l’Arrossejat i amb la 37a Diada de l’Arrossejat el dia 14 d’octubre.

Comparteix