Bons resultats del Club Twirling l’Ametlla de Mar al Campionat d’Espanya

Comparteix

La pròxima cita serà el campionat d’Europa on el nostre club estarà representat per Maria Campanals.

Entre finals d’abril i aquests primers dies de juny els atletes del Club Twirling l’Ametlla de Mar van disputar les finals del Campionat d’Espanya que van tenir lloc a Lleida i Mataró amb resultats molt satisfactoris. Tant és així, que en bona part, s’han classificat per participar tant en el Campionat d’Europa que s’ha de celebrar durant el mes de juliol a França i com a la Copa de Nacions que es celebrarà a Liverpool (Gran Bretanya) al mes d’agost.

El 29, 30 i 1 de maig es va disputar a Lleida el Campionat d’Espanya d’Events Artístics amb dos títols de Campió d’Espanya, un en individual i un altre per equips. En aquesta competició, David Accensi es va proclamar campió a la sèrie A en categoria sènior, en sèrie elit junior, Maria Campanals va quedar a la 3a posició i a la sèrie elit sènior Maria Margalef, 4a classificada. Neus Vidal 11a classificada a la sèrie A categoria sènior. En solo Twirlin Eric Llatche va classificar-se 4t a la sèrie B junior.

En parelles, Maria Margalef i Maria Campanals , 3a en categoria absoluta.

En equips, l’equip junior Campió, sèrie B format per l’Isona, Carla, Roger, Eric, Maria M, Maria C i Núria.

El 3 i 4 de juny el Club Twirling l’Ametlla de Mar va participar a Mataró al Campionat d’Espanya de la FEBD(Federación Española de Baile Deportivo) assolint també molt bons resultats i tornant a casa amb cinc campionats d’Espanya.

Eric Llatche campió a la sèrie B en categoria junior, Núria Tibari, campiona, sèrie A sènior, Neus Vidal, Campiona sèrie B sènior en Artístic Twirl, i en Artístic parelles, Núria Tibari i Widet Tibari, campiones, sèrie A sènior i Maria Campanals i Maria Margalef, Campiones en categoria absoluta.

A més cal comptar els subcampionats de Roger Espuny subcampió a la sèrie A en categoria junior en la modalitat de solo Twirling i en dos bastons a la sèrie B junior.
A més d’aquests resultats Maria Campanals i Maria Margalef, es van classificar a la 4a posició en categoria èlit sènior i junior respectivament, i Isona Llambrich i Carla López, 17es classificades sèrie B junior.

La pròxima cita serà el campionat d’Europa on el nostre club estarà representat per Maria Campanals. De cara a la Copa de Nacions, s’han classificat 7 atletes del Club Twirling l’Ametlla de Mar, Widat i Núria Tibari, Maria Campanals i Maria Margalef, Enric Llatche, Rager Espuny i Neus Vidal.

Comparteix