I Tu Què En Penses?

Comparteix

‘I Tu Què En Penses?’ és una secció de l’alumnat de cicle superior de l’Escola Sant Jordi, enregistrat a l’estudi de Ràdio Sant Jordi, que posa sobre la taula diferents temes en debat.

PROGRAMA 1: El primer programa de la temporada va a càrrec de la Berta, la Noa, la Nerea i la Yumi, de la classe de 6è B, i parlen sobre els insults que escolten a l’escola, els analitzen i adverteixen sobre les conseqüències que poden tenir.

PROGRAMA 2: Alumnes de 6è de l’escola opinen i reflexionen sobre el consumisme, els regals i què ens porta a consumir més del que necessitem. No us perdeu aquest debat tan interessant. 

PROGRAMA 3: Avui al programa els alumnes Isona, Marta, Júlen i Jano dediquen el programa a les Festes de la Candelera. Ens expliquen com eren i com viuen les nostre Festes Majors….

PROGRAMA 4: Avui programa especial amb motiu de la diada de Sant Jordi. Gorka, l’Eric, Macià i la Isis ens explicaran com viuen aquest dia i parlaran de la Llegenda, la venda de llibres i roses i la seva opinió personal…

PROGRAMA 5: Aquest és el darrer programa de la temporada i la Berta, la Noa, Pedro i la Nerea ens parlaran de la Festa de la Fi de curs, fan un recordatori dels moments viscuts a l’escola i s’acomiaden dels seus oients.

PROGRAMA 6: Nova temporada de “I tu que hi penses?” Els alumnes de l’Escola Sant Jordi, Ivet, Roc, Anna i Paula, treuen a debat que és millor, estudiar amb llibre o ordinador, argumentant els pros i contres…

Comparteix