Els veterans eliminats de la copa pels veterans de l’Amposta

Comparteix

Amb el partit de dissabte, els veterans de la Cala finalitzen una temporada en la qual han ocupat la 6a posició final a la lliga i s’han classificat per disputar la semifinal de copa.

L’equip de futbol de l’Agrupació  de Veterans de l’Ametlla de Mar va perdre dissabte la semifinal de la Copa de veterans de les Terres de l’Ebre per 1 gol a 0 al camp dels veterans de l’Amposta, competint per la victòria en tot moment davant dels actuals campions de lliga.

Els de l’Ametlla de Mar van caure amb la cara ben alta i fins i tot mereixent més en un partit en el qual van enviar fins a tres pilotes al llarguer. Negats davant de porta, van veure com l’Amposta a la segona part i en una segona jugada després que la pilota s’estavellés al llarguer, aconseguia l’únic i decisiu gol de la victòria.

Joan Pere Llambrich, entrenador dels veterans, felicita l’equip i destaca el partit que van fer a terreny ampostí, tot i la dificultat del rival.

L’altre finalista serà el Roquetenc que es va imposar als penals a l’Alcanar després d’empatar a 3 gols. La final de consolació la jugaran el Vinaròs i l’Alcanar. Tots dos partits es jugaran diumenge a partir de les 16 h al camp de la Devesa de la Ràpita.

Amb el partit de dissabte, els veterans de la Cala finalitzen una temporada en la qual han ocupat la 6a posició final a la lliga i s’han classificat per disputar la semifinal de copa.

Comparteix