El cadet de la Cala finalitza en segona posició a la lligueta d’ascens

Comparteix

L’Aleví per la seva part, va perdre per 9 a 3 al camp del Jesús i Maria i queda eliminat de la Copa Primavera.

Final inesperat a la trajectòria de l’equip de futbol cadet de l’AME de l’Ametlla de Mar a la lligueta d’ascens a categoria preferent. El Batea no es va presentar a disputar l’últim partit de la temporada i els caleros guanyaran per 3 a 0.

El cadet de l’Ametlla de Mar va finalitzar la temporada sense jugar. Els caleros havien de rebre dissabte al matí al Batea en l’últim partit de la lligueta d’ascens a categoria preferent i acomiadar-se de la temporada i de l’afició després d’una magnífica campanya. El Batea, però, va comunicar que per manca d’efectius no es presentaria a disputar el partit, amb la qual cosa el Comitè de Competició donarà com a guanyadors als caleros per 3 a 0 i els tres punts corresponents.

El resultat és intranscendent, ja que amb la derrota dels caleros a Amposta la setmana passada ja es va decidir tot i pujaran els ampostins. Només calia veure en quina posició finalitzava la temporada el cadet de l’Ametlla de Mar. La victòria per 0 a 1 de l’Amposta a Tortosa, li ha donat una meritòria segona posició final. Àlex Gómez és l’entrenador del cadet.

L’Aleví per la seva part, va perdre per 9 a 3 al camp del Jesús i Maria en l’últim partit de l’eliminatòria de la Copa Primavera. Dos gols de Patxi Nieves i un altre de Jan Jorba van posar punt final a la temporada de l’aleví calero, que ha quedat tercer de l’eliminatòria i no passarà a la següent ronda. Hèctor Benaiges fa balanç de la temporada.

Amb el benjamí Llobarrets que va finalitzar la temporada fa una setmana en el 4t lloc de la classificació, el prebenjamí Seitonillos ho va fer aquest cap de setmana. Divendres va perdre 6 a 2 a Gandesa i dissabte s’imposava al Batea a domicili per 3 a 4. Amb aquests resultats els caleros s’han classificat finalment a la 5a posició.

Comparteix