En marxa la preparació d’un equipament municipal que servirà com a espai de trobada per entitats de Les Tres Cales

Comparteix

Un cop finalitzi el període d’exposició pública, es licitarà obra.

L’Ajuntament de l’Ametlla de Mar ha rebut una subvenció que serà destinada a la construcció d’un equipament municipal que servirà com a espai de trobada per entitats de Les Tres Cales. Són 72.514,24€ que es van atorgar al consistori calero, dimarts passat, per la Junta de Govern de la Diputació de Tarragona.

Aquesta setmana, s’han iniciat les obres de la fonamentació amb recursos propis per la construcció d’aquest equipament, situat a la zona del centre social de Les Tres Cales. Es tractava d’una demanda dels veïns i veïnes de la urbanització per disposar d’un espai on poder reunir-se.

L’obra consistirà en un edifici de 100m2 on hi haurà un espai de trobada per a les entitats de la urbanització, amb també un magatzem annex per guardar els estris del personal de la brigada municipal que treballa a Les Tres Cales.

Toni Massanés és el president de l’Associació de Veïns de Tres Cales.

Ara de moment s’ha rebut la subvenció i està en exposició pública. Un cop finalitzi aquest període, es licitarà obra.

Comparteix