El Bàsquet l’Ametlla s’imposa al Calafell Mas per 83 a 79

Comparteix

L’últim partit dels de l’Ametlla de Mar serà dijous vinent dia 25 de maig a la tarda a la pista del Calafell Mas.

Gran victòria del Club Bàsquet l’Ametlla de Mar per 83 a 79 davant del Bàsquet Calafell Mas en partit de la lligueta d’ascens disputat ahir a la nit al Poliesportiu Municipal Galetet.

Els de l’Ametlla de Mar van fer un gran partit davant d’un gran rival, disputant-se cada pilota fins a l’últim segon i amb un gran desgast físic. Els caleros van anar majoritàriament per davant, tot i que va ser un partit molt igualat i sense marxar en el marcador.

A l’inici de l’últim quart fou quan els caleros van aconseguir posar més diferències, aconseguint un avantatge màxim de 14 punts a dos minuts del final, coincidint amb una bona ratxa d’encerts des de la línia de tres punts.

Quan el partit pareixia guanyat, es va produir una reacció visitant que va coincidir amb moments de precipitació local en atac i pèrdues de pilota inexplicables que van tornar a posar el marcador al límit. Els caleros van saber aturar el partit amb experiència i trencar el ritme dels penedesencs assolint una victòria molt treballada i merescuda.

L’encert en els tirs lliures va tornar a ser decisiu, ja que els caleros amb un percentatge del 58% van superar amb escreix el 33% del Calafell. També van convertir nou cistelles de 3 punts per 8 dels visitants.

Aitor Gavilán, màxim anotador de l’equip amb 30 punts es mostrava content per la victòria.

Els caleros a manca d’un partit per disputar de la lligueta d’ascens, s’han situat a la tercera posició amb 7 punts, empatats amb els dos primers, Alcover i Calafell Mas.

L’últim partit dels de l’Ametlla de Mar serà dijous vinent dia 25 de maig a la tarda a la pista del Calafell Mas.

Comparteix