Les Jornades de la Tonyina Roja finalitzen amb 1.055 menús i 4.700 tapes servides

Comparteix

Les pròximes jornades, dedicades als Fideus Rossejats i la Tapa Marinera, seran del 2 fins a l’11 de juny, amb la Fira de la Mar el 2, 3 i 4 de juny.

Diumenge passat es tancaven més de quinze dies on l’Ametlla de Mar ha estat la capital de la Tonyina Roja del Mediterrani. Des del passat 28 d’abril, s’han servit 4.700 tapes i 1055 menús als restaurants i bars del municipi.

Ha estat la dotzena edició d’aquestes jornades gastronòmiques que han permès que una vintena de restaurants i bars del municipi elaboressin exquisits menús i tapes amb aquest producte d’alta qualitat i proximitat.

Les xifres són similars a les edicions anteriors i des de l’Àrea Municipal de Turisme es valora molt positivament. Maite Boquera és la regidora de Turisme.

Ara, la regidoria de Turisme treballa amb la mirada posada a les pròximes Jornades Gastronòmiques dedicades als Fideus Rossejats i la Tapa Marinera, que estan previstes del 2 fins a l’11 de juny, amb la Fira de la Mar el 2, 3 i 4 de juny.

Comparteix