Graëllsia organitza un nou cens participatiu al Barranc de Santes Creus

Comparteix

Serà el tercer cop que es fa un bioblitz per censar les espècies animals i vegetals que habiten en aquest indret que forma part de la Xarxa Natura 2000.

Graëllsia, el Grup d’Estudis i Comunicació Ambiental, juntament amb l’Ecotros, ha organitzat un BioBlitz al Barranc de Santes Creus de l’Ametlla de Mar, aquest dissabte 13 de maig. Es tracta d’una jornada que té l’objectiu de censar les espècies animals i vegetals que habiten en aquest indret que forma part de la Xarxa Natura 2000.

Serà el tercer cop que l’entitat organitza aquesta acció científica, participativa i voluntària, amb l’objectiu de registrar tantes espècies com sigui possible en un lloc i durant un temps determinats. L’acció s’emmarca dins de diverses activitats i accions que es duen a terme fa anys en aquest espai custodiat per l’entitat.

La jornada, que tindrà lloc al Barranc de Santes Creus durant tot el dia, comptarà amb persones expertes en diversos camps de la biologia que seran les encarregades de fer el cens d’aus, insectes, flora, mamífers, és a dir, registrar tota la biodiversitat que rodeja l’indret. A més, també es podrà participar de forma voluntària per descobrir i conèixer totes aquestes espècies. Aurora Requena és membre de l’entitat.

L’activitat és gratuïta i oberta a tothom i per dur-la a terme, no és important ni l’edat ni els coneixements previs, sinó que només es demana ganes d’aprendre i gaudir de la natura. La jornada inclou dinar.
Les persones que vulguin es poden apuntar a tota la jornada o bé en alguns torns. Per inscriure’s o obtenir més informació cal enviar un correu a infograellsia@gmail.com.

La jornada compta amb el suport de Diputació de Tarragona i l’Agència Catalana de l’Aigua.

Comparteix