La Cala guanya al camp del Xerta per 3 a 6


Per la seva part, el filial de la Cala va perdre per 5 a 1 al camp del Pinell de Brai.
El 1r equip de la S.C.E.R DE L’Ametlla de Mar va guanyar per 3 a 6 al camp del Xerta en un partit que es va embogir a la segona part amb tres penals xiulats per l’àrbitre. Francesc Callau
Emma Meza va marcar molt aviat per als caleros i en el primer minut de partit, els de l’Ametlla de Mar ja guanyaven 0 a 1. El mateix Emma va fer el 0 a 2 als vint minuts de partit i quatre minuts després Marc Brull establia el 0 a 3, un marcador molt favorable, que tot i que els locals van escurçar, Jordi Callau va deixar el marcador amb l’1 a 4 abans del descans.
A la segona part dos penals a favor dels locals que Xavi Fages primer i Jordi Llaó després, també de penal, es van encarregar de contrarestar.
En definitiva, tres punts que els caleros van guanyar amb solvència i una setmana més a la tercera posició i mantenint la seva pressió sobre la segona posició que ocupa l’Amposta. Xavi Subirats és l’entrenador del 1r equip.
Per la seva part, el filial de la Cala va perdre per 5 a 1 al camp del Pinell de Brai. Tot i que els de l’Ametlla de Mar van aconseguir mantenir-se a dins del partit a la primera part, i van disposar d’oportunitats per empatar, a la segona el Pinell va sentenciar l’enfrontament en l’últim tram de partit.
Marc Pallarés va posar emoció abans del descans amb un gol de penal i escurçant diferències amb el 2 a 0 inicial del Pinell. A la represa, els caleros van donar la cara fins que del minut 73 al 87, els locals van fer els tres gols que sentenciaven el partit i els tres punts. Abans els caleros havien enviat una pilota al pal, demanat un gol fantasma i un penal en la mateixa jugada i perdut a Salifou per roja directa, jugant l’ultima mitja hora amb un home menys
Jordi Subirats és l’entrenador del filial.
El filial de la Cala es manté 11è a la classificació amb 27 punts.
Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.
ACEPTAR