La Cala juga diumenge a Xerta per igualar la millor ratxa de la temporada

Comparteix

Per la seva banda, el filial jugarà diumenge a les 17.30 h al camp del Pinell.

El 1r equip de futbol de la S.C.E.R de l’Ametlla de Mar juga diumenge a les 17.30 h al camp del Xerta, un partit que arriba després de la gran victòria assolida pels caleros davant del Gandesa en la passada jornada de lliga.

Els de l’Ametlla de Mar visitaran un camp complicat, més per les petites dimensions i la condició de camp de terra, que no pas pel seu rival, que es troba a la zona baixa de la classificació, tot i que matemàticament salvat del descens.

Els caleros venen d’enllaçar sis victòries consecutives, algunes d’elles davant de rivals com la Cava, l’Amposta o el Gandesa i poden igualar la millor ratxa de la temporada si guanyen a Xerta. Per la seva part, els locals, només han sumat cinc punts en els darrers nou partits de lliga.

Xavi Subirats, entrenador del 1r equip, no defalleix en l’objectiu d’assolir la 2a posició final.

Els caleros ocupen la 3a posició a la classificació amb 59 punts i el Xerta la 12a amb 30.

Quant al filial, els de l’Ametlla de Mar juguen diumenge a les 17.30 h al camp del Pinell, un equip que s’està jugant l’ascens de categoria i que cal recordar, que va protagonitzar els greus incidents que es van produir al camp de la Cala a la 1a volta i que van acabar amb dures sancions individuals pels dos equips i l’obligació de jugar dos partits a porta tancada a l’equip calero.

El filial ve d’obtenir un triomf important davant del Ginestar i aquesta temporada ha demostrat que se li donen molt bé els equips de la zona alta. Jordi Subirats To és l’entrenador del filial.

Els de l’Ametlla de Mar ocupen l’11a posició amb 27 punts i el Pinell la 2a amb 57.

Comparteix