El Bàsquet calero rep al Bàsquet Alcover a la fase d’ascens

Comparteix

Els precedents entre caleros i alcoverencs aquesta temporada, no poden ser més favorables als de l’Ametlla de Mar amb dues victòries.

El Club Bàsquet l’Ametlla de Mar torna a la competició aquest dissabte després de quinze dies sense competir al play-off d’ascens a la 3a Catalana. Els caleros rebran a l’Alcover, segon del seu grup a la lliga.

Cal recordar que els de l’Ametlla de Mar van perdre la pista del Bàsquet Teresianes de Tarragona en l’únic partit disputat fins ara a la lligueta d’ascens, una derrota inesperada que no ha fet desviar als caleros de l’objectiu.

Dissabte a les 16.30 h rebran al Poliesportiu Municipal Galetet al Bàsquet Alcover, equip que ha estat el màxim rival del grup a la lliga regular i que es va classificar com a segon per disputar el play-off d’ascens.

Els precedents entre caleros i alcoverencs aquesta temporada, no poden ser més favorables als de l’Ametlla de Mar amb dues victòries. Així i tot, l’equip no es refia dels precedents per la necessitat de sumar la primera victòria. Aitor Gavilán és un dels integrants de l’equip.

En l’altre partit de la lligueta s’enfrontaran el Calafell Mas i el Bàsquet Teresianes, el líder d’aquesta lligueta després de dues jornades disputades amb dues victòries.

Comparteix