El conseller d’Educació confirma que es manté la jornada contínua a l’Escola Sant Jordi

Comparteix

Es tracta d’una petició tant del centre educatiu com de les famílies de l’AMPA que reivindiquen que hauria de ser un projecte permanent.

El conseller d’Educació de la Generalitat de Catalunya, Josep Gonzàlez-Cambray, va visitar, aquest divendres, l’Ametlla de Mar i va mantenir una reunió amb l’alcaldia i els diferents responsables dels centres educatius del municipi, per compartir reptes educatius i posar sobre la taula diverses necessitats, com l’ampliació de la jornada contínua a l’Escola Sant Jordi el curs vinent.

Els diferents responsables de la Llar d’Infants Xerinola, l’Escola Sant Jordi, l’Institut Candelera, l’Escola de Capacitació Nàuticopesquera i l’Escola Municipal de Música van ser presents en aquesta reunió, que Cambray va valorar com a positiva remarcant que els recursos han d’arribar a tots els territoris de forma asimètrica, cuidant tots els municipis de les Terres de l’Ebre. A més, també va destacar la formació de l’Escola Nàuticopesquera com a centre de referència a Catalunya.

Entre els temes destacats a la reunió hi havia la petició de l’Escola Sant Jordi de mantenir l’horari intensiu. El conseller va confirmar l’ampliació de la jornada contínua al centre educatiu de cara al curs vinent. D’aquesta manera, l’Escola seguirà amb l’horari compactat i intensiu actual, entre les 9 h i les 14 h.

Des del centre expliquen que la valoració és molt positiva i que és un requeriment de tota la comunitat educativa. La directora de l’Escola Sant Jordi, Fàtima Garcia, apunta que voldrien que fos un projecte permanent, és a dir, que no haguessin d’estar pendents cada any de la renovació, i subratlla que dona molt bons resultats.

La prova pilot de l’horari intensiu va començar el curs 2012-2013 i es va anar ampliant els darrers anys. De fet, l’escola de l’Ametlla de Mar és una de la vintena de centres de tot Catalunya que ofereix, actualment, aquest horari.

Comparteix