La primavera treu la música de l’EMMA al carrer i protagonitzarà un concert de corals

Comparteix

Durant la setmana es faran diferents assajos al carrer mentre que divendres la Sala SCER acollirà el Concert de Primavera.

Els alumnes de l’Escola Municipal de Música de l’Ametlla de Mar han iniciat aquesta setmana una sèrie d’assajos al carrer i divendres duran a terme el Concert de Primavera, que protagonitzaran les corals del centre juntament amb la Coral Verge Candelera, a les 19 h a la Sala SCER.

Els assajos al carrer van començar aquest dilluns amb el conjunt de guitarres a l’entrada de l’Ajuntament. La resta d’actuacions es faran a la plaça Nova.

Aquest dimecres, els assajos els duran a terme el conjunt d’adults a les 12 h, el conjunt de solfa jove a les 16 h, el conjunt CIP a les 17.30 h i el Combo Rock a les 19 h.

El dijous el torn serà pel conjunt de percussió que faran l’assaig a les 16 h mentre que divendres el quartet de saxos tocaran a les 16.45 h i per últim, a les 19 h tindrà lloc el Concert de Primavera de les corals de l’escola de música i la Coral Verge Candelera a la Sala SCER.

Els assajos tenen una duració d’una hora aproximadament i tenen la voluntat de treure la música al carrer perquè els habitants puguin escoltar i veure què es fa dins l’Escola. Així ho explica la cap d’Estudis de l’EMMA, Anna Vizcarro, qui remarca que es tracta d’assajos i no actuacions.

Per altra banda, a patir del mes de maig, l’Escola de Música durà a terme la ‘Roda d’Instruments’, dissenyada per a què els alumnes de l’Escola els quals, al curs vinent començaran instrument, tinguin l’opció, abans de decidir quin  volen, de poder veure’ls tots. Són petits tallers on, el professor explica breument les característiques de cada instrument, i així el poden veure, tocar i sentir de prop.

Aquest any, s’obre l’opció  a tothom qui estigui interessat a fer música i no tingui clar quin instrument vol fer. Es poden consultar els dies de la roda a l’app eÀgora.

Comparteix