Joan Rovira escull la costa calera per gravar el seu últim videoclip

Comparteix

‘Sentir-me viu’ és el videoclip que s’ha enregistrat a diferents cales i platges de l’Ametlla de Mar.

El cantautor ebrenc, Joan Rovira, ha enregistrat el seu últim videoclip ‘Sentir-me viu’ a tres platges de l’Ametlla de Mar; la platja de l’Estany, cala Calafató i cala Xelín. De fet, un dels escenaris principals és el ‘Xiringuito de la Subhasta de l’Estany’.

‘Sentir-me viu’ és la primera cançó de l’últim treball de Rovira, publicat la setmana passada, que porta per nom ‘El meu lloc preferit’. Es tracta del quart disc de l’autor que combina la seva essència més intimista i delicada amb els ritmes més festius i llatins. Aquest cop, l’artista ha gravat i autoproduït el seu disc des de casa, aconseguint un so molt més càlid i proper.

No és el primer cop que el camarlenc escull la població per fer un videoclip, de fet ja va gravar el de ‘Ballar Descalç’. Rovira remarca que és un lloc bonic i de proximitat i agraeix la col·laboració amb Turisme de l’Ametlla de Mar.

El vídeo ja es pot veure al Youtube de l’autor i per les xarxes socials. A més, Rovira i Turisme de l’Ametlla de Mar han engegat un sorteig per Instagram que dona la possibilitat als participants de guanyar un pack experiència al municipi; un dinar per a dues persones a la Subhasta de l’Estany, una sortida amb barca motoritzada amb Enjoy Calafat i una sortida amb el Tuna Tour.

Comparteix