El Bàsquet l’Ametlla de Mar perd el primer partit de la fase d’ascens a la pista del Teresianes de Tarragona

Comparteix

Els de l’Ametlla de Mar no es van adaptar en cap moment ni a les condicions de la pista ni al rival.

El Club Bàsquet l’Ametlla de Mar va començar amb mal peu la seva participació en el play-off d’ascens a la 3a Catalana. Els caleros van perdre per 60 a 49 a la pista del Bàsquet Teresianes de Tarragona.

Els caleros van perdre el primer enfrontament de la lligueta d’ascens en un partit en el qual no van estar còmodes en cap moment. Una superioritat màxima de tres punts en el marcador al final del primer quart, va ser l’únic avantatge dels de l’Ametlla de Mar que sempre van anar per darrere, tot i que van aconseguir empatar al final del segon quart.

Els de l’Ametlla de Mar no es van adaptar en cap moment ni a les condicions de la pista ni al rival. Cap encert des de la línia de tres punts i 9 de 21 en tirs lliures amb un percentatge baix del 42% són algunes de les estadístiques de l’equip.

Pol Aguado amb 22 punts va ser el màxim encistellador de l’equip calero. Aitor Gavilán és un dels integrants del Club Bàsquet l’Ametlla de Mar.

En l’altre partit de la lligueta el Calafell Mas es va imposar a l’Alcover per 60 a 55. El partit que s’havia de disputar dissabte al Galetet amb el Calafell Mas s’ha ajornat fins al 17 de maig.

Comparteix