CalaCultura presenta les obres guanyadores dels premis literaris 2022

Comparteix

‘Dones que viviu en la tempesta’ i ‘Escames’ han estat les obres guanyadores.

El Centre d’Interpretació de la Pesca, dins dels Vermuts CalaCultura, acollirà diumenge dia 16 d’abril a partir de les 12 h la presentació de les obres guanyadores dels premis literaris de l’Ametlla de Mar de l’any passat.

L’acte comptarà amb la presència de les autores, Maria Gas de Cid, autora de la novel·la ‘Dones que viviu en la tempesta’, guanyadora del XXX Premi de Narrativa Vila de l’Ametlla de Mar i Tània Soler, autora del llibre ‘Escames’, guanyador de la XIII Nit de Poesia al Carrer.

Montse Gonzàlez, membre de la comissió de lectura de narrativa de CalaCultura i encarregada de la presentació del llibre ‘Dones que viviu en la tempesta’, avança les seves sensacions sobre la novel·la.

Per la seva part, Joan Callau, impulsor i coordinador dels premis, membre del jurat i encarregat diumenge de presentar el llibre de poesia ‘Escames’, pronostica un bon futur a l’autora.

Tots els assistents a la presentació rebran l’obsequi d’un exemplar dels llibres.

Tant el Premi de Narrativa Vila de l’Ametlla de Mar com el Nit de Poesia al Carrer estan organitzats per Cala Cultura amb el suport de l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar i la publicació de les obres a càrrec de Pagès  Editors.

Comparteix