El cadet de l’Ametlla comença davant del Tortosa B la promoció d’ascens

Comparteix

El primer rival del cadet calero en aquesta promoció, serà el Tortosa B dissabte a les 11 h al camp de la Cala.

L’equip de futbol cadet de l’AME de l’Ametlla de Mar començarà dissabte a les 11 h la seva participació en la fase de promoció d’ascens a categoria preferent després d’haver-se proclamat campió de lliga del grup 15è.

Els caleros debutaran dissabte i tenen davant seu una lligueta de sis partits amb el Batea, segon al grup 15è i l’Amposta B i el Tortosa B, primer i segon al grup 14è. En principi era el Jesús Catalonia que havia de jugar la promoció com a segon del grup 14è, però el Tortosa B va impugnar l’últim partit de lliga davant de l’Amposta B per alineació indeguda i el Comitè de Competició li ha donat la raó, amb la qual cosa, amb aquests tres punts, supera el Jesús Catalonia a la classificació i junt amb els ampostins, seran els representants del grup 14è a la promoció.

Sobre les possibilitats de l’equip calero a la promoció d’ascens, aquesta és l’opinió de l’entrenador calero Àlex Gómez.

El primer rival del cadet calero en aquesta promoció, serà el Tortosa B dissabte a les 11 h al camp de la Cala. Àlex Gómez parla del partit i del rival de dissabte.

Comparteix