Àngel Martí publica tres nous poemaris i un dietari irònic que sortirà per Sant Jordi

Comparteix

‘El Somrís del Retrat’, ‘D’entre la Remor de la Mar i el Silenci de l’Asfalt’ i ‘In Nomine Matris’ són els tres poemaris que ha publicat Martí.

Per Sant Jordi, publicarà ‘Amb els ulls de l’Àngel’, un dietari irònic.

Després de l’última novel·la ‘Bajo el signo del Lobo’ publicada l’any passat, l’autor calero Àngel Martí ha començat l’any amb força amb la publicació de tres nous poemaris de temàtiques diferents i una futura publicació que sortirà per Sant Jordi.

Un dels tres nous poemaris és ‘El Somrís del Retrat’, un llibre dramàtic, que a través de versos, narra la història d’una família que perd el seu el fill.

Martí també ha publicat ‘D’entre la Remor de la Mar i el Silenci de l’Asfalt’, un poemari que es divideix en dues parts clarament diferenciades, la primera de les quals narra la història d’amor d’una parella que es trenca i l’home surt a navegar en busca de l’amor segur. Un llibre de caràcter mariner en el qual l’autor utilitza l’argot de la mar. I la segona part ‘Silenci de l’Asfalt’ tracta el confinament tal com el va viure l’autor.

I l’últim poemari, amb el nom ‘In Nomine Matris’, és una crítica a les tres religions monoteistes, -catolicisme, islam i judaisme-. Martí, a partir de les sagrades escriptures, fa un poema crític sobre cadascuna d’elles. Aquest poemari és escrit en castellà a diferència dels dos anteriors que són en català.

L’escriptor Àngel Martí explica que els poemaris els va escriure fa temps durant el confinament, tracten temes totalment diferents i són subjectius, ja que evoca sentiments que ha viscut en algun moment determinat.

A banda, Martí també ha publicat recentment la traducció de la novel·la ‘Llàgrimes de Sal’ en castellà. Els llibres es poden trobar a les diferents llibreries del poble i a la plataforma de l’Amazon.

Per últim, l’autor publicarà, pròximament per Sant Jordi, de la mà de l’editorial Linx Edicions, ‘Amb els ulls de l’Àngel’, un dietari amb una mirada crítica i a la vegada irònica de coses quotidianes i d’actualitat política que, dia a dia, va rosegant el ventre de l’autor.

Comparteix