L’Ametlla de Mar frega la plena ocupació turística per Setmana Santa

Comparteix

La mitjana d’ocupació turística durant tota la Setmana Santa ha estat de 95 %.

Els diferents establiments turístics de l’Ametlla de Mar que han obert aquests dies, -gairebé la major part d’hotels i càmpings excepte un-, han fregat la plena ocupaciódurant els dies festius de Setmana Santa. Una xifra que el sector valora molt positivament i que d’aquesta manera, afronta amb positivisme l’estiu. La pràctica de senderisme al GR-92 ha estat el principal atractiu turístic.

Segons les dades facilitades per l’Àrea Municipal de Turisme de l’Ametlla de Mar, el turisme ha tornat amb força aquesta Setmana Santa a la població. El bon temps i l’àmplia oferta d’activitats del municipi han estat alguns dels motius dels turistes per venir a passar aquests dies a l’Ametlla de Mar.

Concretament, els hotels i càmpings oberts al municipi han registrat un 100 % de l’ocupació turística els dies 7 i 8 d’abril, i el 6, 9 i 10 d’abril ha estat del 90%. La mitjana, per tant, ha estat del 95 %.

La regidora de Turisme, Maite Boquera, ha celebrat les xifres.

El principal perfil de turista ha estat el provinent de l’àrea metropolitana de Barcelona, però també d’altres indrets de Catalunya i de l’estat com Madrid, País Basc i Aragó o el País Valencià. Un turisme sobretot de proximitat i familiar.

La majoria de turistes han fet consultes a l’Oficina de Turisme sobre diferents llocs per visitar del municipi i de les Terres de l’Ebre, què fer al Delta de l’Ebre, i també sobre l’activitat estrella que ha estat el GR-92. A més, les empreses d’activitats nàutiques obertes també han registrat bones xifres d’ocupació.

En definitiva, un balanç de la Setmana Santa molt positiu, similar als dos anys anteriors i que pronostiquen una bona temporada d’estiu.

Comparteix