Èxit de la 1a edició de la LSA CUP per Setmana Santa

Foto : Paula Domenech
Comparteix

A la fase Bronze l’AME de l’Ametlla de Mar es va imposar al Son Sardina, assolint la 9a posició final.

La Selecció Intercomarcal de Lleida es va proclamar campiona del torneig LSA Cup que s’ha disputat durant la Setmana Santa a l’Ametlla de Mar amb la participació de deu equips procedents de Catalunya i les Illes Balears.

La Learning Soccer Academy va reunir des de dijous i fins diumenge deu equips a l’Ametlla de Mar en la disputa de la LSA Cup en categoria infantil, una primera edició que podria tenir continuïtat en els pròxims anys. Genís Guixé, director esportiu de LSA en fa un bon balanç del torneig.

El torneig el va guanyar la Selecció Intercomarcal de Lleida, que es va imposar a la final al Jesús i Maria per 3 a 0. A la final de la fase de Plata es va imposar el Torreforta al Mercantil per 4 a 0 i a la fase Bronze l’AME de l’Ametlla de Mar es va imposar al Son Sardina per 3 a 2, assolint la 9a posició final. Xavi Borràs és l’entrenador de l’infantil calero.

Els equips que van participar a més de l’AME de l’Ametlla de Mar, foren el Jesús i Maria, Santa Bàrbara,  Torreforta, Escola Intercomarcal de Futbol de Lleida,  Mercantil, Granollers, Son Sardina i  Sóller a més de la selecció LSA.

Comparteix