Concentració a l’Ametlla de Mar en suport de Clara Ponsatí

Comparteix

Una desena de persones es van concentrar, aquest dimarts a la tarda, a les portes de l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar per mostrar el seu suport a Clara Ponsatí, detinguda pels Mossos d’Esquadra.

La mobilització va ser convocada per les entitats independentistes ANC, Consell de la República i Òmnium Cultural, davant de diferents ajuntaments del territori, per “denunciar la detenció il·legal de la consellera”.

L’exconsellera d’Educació havia arribat aquest dimarts al migdia a Catalunya, on oferiria una roda de premsa per explicar el seu retorn des de Bèlgica. Un agent de paisà la va aturar per identificar-la i finalment, va accedir a pujar al cotxe policial.

Aquest dimecres, el jutge Llarena ha deixat en llibertat l’exconseller Clara Ponsatí, després de cinc hores detinguda i la cita a declarar per desobediència el 24 d’abril, el magistrat ha avisat que serà arrestada si no compareix.

A banda, l’alcalde Jordi Gaseni ha estat present aquest dimecres, com a president de l’Associació de Municipis per la Independència (AMI), al judici de la consellera d’Acció Exterior, Meritxell Serret.

Comparteix