Victòria emocionant de la Cala davant de l’Amposta

Comparteix

L’equip calero es va imposar per 2 a 1 a l’Amposta, en un partit amb grades plenes i l’afició al peu del canó.

Gran partit el que es va viure dissabte a la tarda al camp de la Cala amb unes grades plenes, com feia temps que no es veien, i amb un públic entregat al 1r equip de la Cala, que es va imposar a l’Amposta per 2 gols a 1.

Els de l’Ametlla de Mar van sortir endollats des del primer minut i van jugar de tu a tu a tot un Amposta que es va presentar, al camp de la Cala, amb l’objectiu d’eixamplar les diferències amb els caleros.

La primera part va ser molt igualada amb alternances en el joc i un ritme molt intens.  Els caleros van encetar el marcador després d’una bona combinació per l’esquerra que va culminar Xavi Faiges davant del deliri dels aficionats. Amb aquest resultat es va arribar al descans.

A la segona part, l’Amposta va sortir més decidida pel marcador, poc a poc va anar fent-se amb el control del partit, tot i que la Cala sortia sempre que podia en contres perilloses.

Els caleros van començar a notar l’esforç físic i poc a poc, l’Amposta va fer endarrerir els caleros, tot i que només creava perill a pilota parada. Va ser en una d’aquestes jugades que després d’una desafortunada jugada, van poder empatar.

Quan estava més prop l’1 a 2 que el 2 a 1, els caleros amb un gran desplegament fisic i amb molta actitud van provocar una falta prop de l’àrea ampostina. Mentre els ampostins la protestaven, els caleros la van treure ràpid i de nou, Xavi Faiges va rebre dins de l’àrea en va tenir l’encert de marcar el segon, al minut 93. No hi va haver temps per a gaire més.

Xavi Subirats és l’entrenador del 1r equip.

D’aquesta manera, l’Ametlla de Mar suma nova victòria que amb 47 punts segueix 3r i se situa a només dos punts del segon que és l’Amposta i deixa a sis punts de distància al 4rt que és la Cava, a qui visitarà dissabte a les 17 h.

Quant al filial, els caleros van guanyar 3 a 1 al filial de l’Aldea.

Tot i presentar-se amb baixes, els aldeans van saber interrompre les sortides dels caleros, sobretot a la primera part. Així i tot els caleros van disposar d’un parell de situacions de perill.

No va ser fins a l’inici de la segona part que Ferran Pallarés en una acció de picardia va obrir el marcador. Posteriorment, Fran Arjona després d’un córner va fer el segon i Ferran de nou al límit del temps reglamentari va fer el tercer de la tranquil·litat.

Tres punts importants per al filial que suma la tercera victòria en quatre partits. Jordi Subirats To és l’entrenador del filial.

Ara, els caleros són 12ns amb 21 punts a la classificació.

Comparteix