La Cala rebrà dissabte a l’Amposta per atansar-se a la 2a posició

Comparteix

El 1r equip jugarà a les 17 h, mentre que el filial ho farà a les 19 h, contra el filial de l’Aldeana.

El 1r equip de futbol de la S.C.E.R de l’Ametlla de Mar es jugarà aquest dissabte a les 17 h al camp de la Cala una bona part de les opcions de millorar la seva posició a la classificació i ho farà davant de l’Amposta.

L’Amposta és tot un històric del futbol ebrenc i justament ocupa la segona posició, un lloc per sobre dels caleros a cinc punts de distància. La visita dels ampostins es produeix molts anys després del seu últim partit oficial contra els caleros. Corria la temporada 2000-2001 i l’Ametlla de Mar estava a la 1a Regional. Els ampostins es van imposar 0 a 1 en aquella ocasió encara jugat al camp de Ribes Altes i els caleros van acabar baixant de categoria la final de la temporada.

Ara la cosa és ben diferent. Els ampostins van baixar la temporada passada de la 2a Catalana i es troben en segon lloc, molt distanciats de la primera posició que ocupa el Gandesa, aquí van guanyar diumenge per 2 a 1. La Cala està tercera a cinc punts dels ampostins amb qui van empatar a 2 gols a la 1a volta.

Els caleros, després de recuperar el camí de la victòria la setmana passada al camp del filial del Jesús i Maria, estan motivats per competir per la victòria. Xavi Subirats és l’entrenador del 1r equip.

Dissabte s’espera una molt bona entrada al camp aprofitant la presentació abans del partit de tot el futbol calero.

El filial de la Cala juga dissabte a les 19 h just després del 1r equip davant del filial de l’Aldeana. A caleros i als aldeans els està costant molt aquesta temporada i es troben tots dos a la zona baixa de la classificació.

Els caleros venen de perdre per 4 a 1 al camp del Jesús i Maria C, mentre que els aldeans van guanyar 1 a 0 a la Galera. Els de l’Ametlla de Mar volen sumar per anar sortint de baix. Jordi Subirats To és l’entrenador del filial de la Cala.

Els caleros són 12ns a la classificació amb 18 punts i els aldeans ocupen la 14a posició amb 14.

Comparteix