1r equip i filial buscaran la victòria en el doble enfrontament amb el Jesús i Maria

Comparteix

El 1r equip jugarà dissabte a les 16 h i el filial també dissabte a les 18.15 h, ambdós al camp del Jesús i Maria.

El 1r equip de futbol de la S.C.E.R de l’Ametlla de Mar juga aquest dissabte a les 16 h al camp del filial del Jesús i Maria. Els caleros, venen de perdre dos partits consecutius i volen recuperar el camí de la victòria. L’objectiu de l’Ametlla de Mar en el desplaçament de dissabte és tornar a guanyar i continuar competint per la segona posició de la classificació després de les ensopegades a la Ràpita i Roquetes.

El Jesús i Maria B ocupa la 14a posició a la classificació amb 12 punts, per tant, no hauria de ser problema, però la seva situació a la taula els fa perillosos, ja que un possible descens a 4a Catalana faria que el segon filial creat aquest any, no pogués competir la pròxima temporada. A més cal comptar amb les dimensions d’un camp molt petit que condiciona el joc i els sistemes. Xavi Subirats és l’entrenador del 1r equip.

Just després del 1r equip es disputarà al mateix terreny de joc el partit entre el filial de la Cala i el Jesús i Maria C corresponent a la 4a Catalana. A diferència del 1r equip, el filial porta la millor ratxa de la temporada amb dues victòries consecutives. El Jesús i Maria C millor classificat que els caleros i amb 11 punts més no serà excusa per lluitar per la victòria, amb alguna variació en el sistema. Jordi Subirats To és l’entrenador del filial.

El partit es disputarà a les 18.15 h de la tarda.

Comparteix