La natació calera passa amb nota la jornada a casa del Campionat Comarcal

Comparteix

Cal destacar els relleus 4x25m en categoria Benjamí com en Aleví i el 4×50 cadet, posicionant-se en primera posició del Rànquing.

La piscina del CEM la Cala va acollir aquest passat cap de setmana la segona fase del campionat comarcal de natació dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya, en la qual van participar els nadadors de l’Àrea Municipal d’Esports de L’Ametlla de Mar, amb els estils braça i papallona.

Fou una jornada amb grans resultats pels nadadors i nadadores de l’entitat calera, ja que els nostres van classificar-se fins a 28 vegades entre els tres primers en diferents categories i estils, millorant lleugerament els resultats de la 1a fase.

Cal destacar els relleus 4x25m en categoria Benjamí com en Aleví i el 4×50 cadet, posicionant-se en primera posició del Rànquing.

Griselda Gaseni és coordinadora de la Secció de natació de l’AME de l’Ametlla de Mar.

Cal recordar que ha diferència de temporades anteriors, només es confeccionaran podis al final de la tercera fase. La classificació final es farà en funció de la categoria i donant prioritat al fet d’haver competit en el màxim d’estils possibles, tenint en compte la suma dels temps de les proves en lliures, esquena, braça i papallona.

El 29 d’abril es disputarà la 3a fase a Tortosa, la qual valdrà per millorar temps i treure els podis del Campionat Comarcal les classificacions per al Campionat Intercomarcal.

Comparteix