El Club Patí l’Ametlla de Mar torna d’Amposta amb dos podis

El Club Patí l’Ametlla de Mar va participaren dues competicions, l’Open TGN Avançat que es va disputar aquí a l’Ametlla de Mar i l’Open TGN Promoció que va tenir lloc a Amposta .

En l’Open Promoció que es va disputar a la capital del Montsià, Maria Llaó i Noèlia Gallego van pujar al podi assolint la 2a i la 3a posició respectivament a la categoria cadet nivell 4.

Aquests van ser els millors resultats del cap de setmana. En categoria aleví nivell 1, Clàudia Barrera va assolir la 10a posició, Enric Serrano va quedar 9è en categoria benjamí nivell 2, Aida Girol, 8a en categoria benjamí nivell 1 i Mia Llambrich es va classificar 11a en categoria prebenjamí nivell 1.

Quant a l’Open Avançat que es va disputar al Poliesportiu Municipal Galetet de l’Ametlla de Mar, la jornada va començar accidentada amb la lesió en l’escalfament inicial d’Àlex Arbó que havia de competir en categoria junior nivell 10. Per la seva part Hanna Pallarés que competia en categoria cadet nivell 9, no va tenir una participació massa afortunada, i es va classificar a la 10a posició.

Nerea Bertomeu és monitora del Club Patí l’Ametlla de Mar.

El pròxim dissabte dia 18 de març, el poliesportiu municipal Galetet acollirà la 1a Jornada Comarcal dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya amb una àmplia participació calera.

En total s’han programat un total de 92 actuacions, 89 individuals i 3 de xous o grups, en una competició que es farà al matí per a tots els nivells i categories.

S’espera la participació de patinadores i patinadors de La Cala, i dels clubs de patins de Deltebre, Perelló, Jesús i Dertusa.

A més, dissabte a partir de les 18h tindrà lloc al Galetet una activitat d’hoquei patins amb la participació de la secció d’hoquei del Club Patí l’Ametlla de Mar i el Club Patí Amposta que consistirà en entrenaments i partits de preparació.