‘Dones de la Mar’ inicia un cicle de xerrades online amb la capitana del Port Calafat, Míriam Sirisi

Comparteix

La primera xerrada serà aquest dimecres a les 18 h.

L’Associació Catalana de Dones de la Mar (ACDM), que treballa per potenciar la visibilitat de les dones que treballen a la mar en qualsevol dels seus sectors, ha impulsat un cicle de xerrades online, que es farà trimestralment, amb el nom ‘Converses amb dones de mar inspiradores’.

El cicle s’iniciarà aquest dimecres a les 18 h de la tarda, amb la xerrada dedicada a Míriam Sirisi, la capitana del Port Calafat. Sirisi explicarà la seva trajectòria al sector de la Marina Mercant i la seva feina com a capitana d’un port esportiu. Eli Bonfill és la dinamitzadora de l’ACDM.

Per participar a la ponència cal que les persones s’inscriguin prèviament a través d’un enllaç publicat a l’Instagram @donesdelamar.

A banda, l’associació també està preparant el III Fòrum ‘La mar té nom de dona’ pel 15 d’abril a l’Ametlla de Mar, amb la presència de la consellera d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, Teresa Jordà i de totes les membres de l’associació que protagonitzaran diferents ponències. A més també hi haurà activitats complementàries el divendres i diumenge amb una Viquimarató i activitats aquàtiques.

Comparteix